Tervetuloa uuden äärelle

Tervetuloa uuden äärelle

Uuden aloittaminen voi joskus tuntua tavattoman vaikealta. Meillä saattaa olla päässämme lista vaatimuksia siitä, kuinka heti pitäisi olla hyvä ja tietää asiasta kaikki mahdollinen, ennen kuin voi edes aloittaa. Epäonnistumisen pelko voi joskus lannistaa jopa niin, että mieluummin jättää koko homman sikseen ennen kuin aloittaakaan, tai ainakin lykkää sen johonkin hamaan tulevaisuuteen.

Uuden aloittaminen voi samalla olla myös jännittävää ja kutkuttavaa. Pääsee testaamaan uusia puolia itsestään, kehittymään, oppimaan uutta. Se on kuin uusi ovi edessämme, jonka takaa voi löytyä vaikka mitä hienoa ja mielenkiintoista!

Minulle tämän blogin aloittaminen on vähän kaikkea tuota ylläkuvattua. Olen kyllä pitänyt blogia aiemminkin, mutta eri elämäntilanteessa ja täysin eri näkökulmasta. Nyt kirjoitan tätä yrittäjänä ja valmentajana asioista, jotka ovat minulle lähellä sydäntä.

Olen Ulrika Björkstam ja toimin valmentajana yrityksessäni nimeltä GoodCo. Tässä blogissa tulen kirjoittamaan työstäni sekä kaikenlaisista siihen liittyvistä ajatuksista ja ilmiöistä. Tarkoituksenani on omalta osaltani kertoa, mitä valmennus on, miten siitä voi hyötyä ja millä tavoin. Haluan tarjota lukijoilleni uutta tietoa, ajatuksia ja näkökulmia. Toivon myös voivani tätä kautta keskustella kanssanne aihepiiriin liittyen sekä jakaa itse tärkeäksi tai hyödylliseksi kokemaani informaatiota.

Minulle valmennus tarkoittaa lyhyesti sanottuna itsensä johtamisen ja kuuntelemisen taitoja. Se on aina valmennuksen ydin. Valmennuspalveluja on tarjolla laaja kirjo ja moni toimija toteuttaakin sitä omalla tavallaan, yhdistelemällä valmennuksen työkaluja muuhun osaamiseensa. Toivon, että tätä blogia seuraamalla pystyt muodostamaan käsityksen siitä, millaista osaamista minulla on tarjota.

Tervetuloa blogini ääreen! Täällä olet hyvässä seurassa!

 

Kuva: Shutterstock

Seuraava kirjoitus:
Avainsanat:
,
Ei kommentteja

Kommentointi on suljettu.